Зарубіжні короткі серіали, які варто подивитися

5. У плоті

Короткий серіал У плоті

Цікавий серіал в якому показується історя одного підлітка, Кірен Уокер, який став зомбі. Хлопець готовий власним досвідом показати, що зомбі можуть бути безпечними, і з ними можна жити в одному суспільстві. Після проходження курсу реабілітації, він повертається в рідне місто, де зустрічається з рідними і друзями.
Але я виявилось люди не готові до таких змін і жити разом з зомбі… історія захоплююча так як жанр серіалу ужас, драма, багато інтригуючих моментів, рекомендую для перегляду.

4. Загублена кімната

Короткий серіал загублена кімната

У центрі сюжету фантастичного серіалу «Загублена кімната» детектив на ім’я Джо Міллер. Одного разу разом зі своїм напарником Лу Дестефано вони беруться за розслідування справи про жорстоке вбивство в ломбарді, власником якого є впливовий бізнесмен Карл Кройцфельда. В ході цього розслідування до Джо потрапляє вкрай загадковий ключ від якоїсь кімнати в мотелі, так само він з’ясовує, що вбивство в ломбарді прямо пов’язане з цим предметом.
Незабаром після цього детективу стає відомо, що даний ключ здатний відкрити абсолютно будь-які двері, а та в свою чергу стає проходом в таємну кімнату, з якої можна потрапити в будь-яку точку планети. З цієї причини багато людей, серед яких як небезпечні бандити, так різного роду угруповання і секти, жадають роздобути ключ, який володіє надприродною силою. Якось раз, під час чергового нападу мисливців за ключем, маленька дочка Джо виявляється всередині тієї самої кімнати, але без ключа, і в результаті безслідно зникає. Тепер герою доведеться не тільки дізнатися про походження таємничого об’єкта, а й повернути дочку.На 4 Загублена кімнатаУ центрі сюжету фантастичного серіалу «Загублена кімната» детектив на ім’я Джо Міллер. Одного разу разом зі своїм напарником Лу Дестефано вони беруться за розслідування справи про жорстоке вбивство в ломбарді, власником якого є впливовий бізнесмен Карл Кройцфельда. В ході цього розслідування до Джо потрапляє вкрай загадковий ключ від якоїсь кімнати в мотелі, так само він з’ясовує, що вбивство в ломбарді прямо пов’язане з цим предметом.
Незабаром після цього детективу стає відомо, що даний ключ здатний відкрити абсолютно будь-які двері, а та в свою чергу стає проходом в таємну кімнату, з якої можна потрапити в будь-яку точку планети. З цієї причини багато людей, серед яких як небезпечні бандити, так різного роду угруповання і секти, жадають роздобути ключ, який володіє надприродною силою. Якось раз, під час чергового нападу мисливців за ключем, маленька дочка Джо виявляється всередині тієї самої кімнати, але без ключа, і в результаті безслідно зникає. Тепер герою доведеться не тільки дізнатися про походження таємничого об’єкта, а й повернути дочку.

3. Кінець парада

Короткий серіал Кінець парада

Події міні-серіалу «Кінець параду» розгортаються на початку ХХ століття в Англії та у Франції. Сюжет фільму крутиться навколо любовного трикутника, головною фігурою в якому виступає англійський аристократ, втілення моральності, честі та гідності Крістофер Тідженс. Володіючи непохитними моральними принципами, Крістофер одружується зі світською левицею Сільвією, незважаючи на її розгульний спосіб життя і вагітність, яка, можливо, настала внаслідок зв’язку з іншим чоловіком.
Він клянеться зберігати вірність своїй дружині і навіть не допускає думки про зраду, на відміну від велелюбної Сільвії. Ось тільки доля робить Крістоферу великий сюрприз, який стане перевіркою його моральних принципів. Знайомство з молодою суфражисткою Валентиною Уонноп призводить до закоханості та пристрасного бажання бути з цією дивовижною дівчиною, попри все.

2. 11.22.63

Короткий серіал 11.22.63 або 11/22/63

Міні-серіал «11.22.63» знято за мотивами однойменного науково-фантастичного роману Стівена Кінга та оповідає про подорож у часі простого хлопця, який має дуже відповідальну місію. Викладач англійської мови та літератури Джейк Еппінг живе та працює в місті Лізбон, штат Мен. Він переживає смерть батька та розлучення з дружиною, тому перестав займатися письменницькою діяльністю. До того ж Джейк серйозно стурбований станом здоров’я свого друга Ела Темплтона, який якось сильно різко захворів на невиліковне захворювання.
Причиною всьому є подорожі в часі, здійснені Елом. Незабаром Джейк і сам має відправитися в минуле, щоб довести до кінця те, що не вдалося зробити Елу — запобігти вбивству Джона Кеннеді, що запобігтиме війнам і вбереже США і світ від численних небезпек. Проте опинившись у 60-х роках минулого століття, Джейк починає сильно прив’язуватися до життя минулого, що сильно заважає йому у здійсненні своєї місії.

1. Записки юного лікаря

Записки юного лікаря

Події в серіал «Записки юного лікаря» розпочинаються у 1917 році, коли випускник медичного університету Володимир Бомгард змушений вирушити працювати за розподілом у далеку глибинку. Тут у відірваному від цивілізації засніженому селі юному і сповненому ентузіазму лікаря чекає серйозна робота з лікування та порятунку життів місцевого населення.
Проте на практиці все виявляється не так просто, як написано в підручниках, особливо коли більшість пацієнтів вірять у безглузді забобони і противяться медичному втручанню.
Знімати напругу Володимиру допомагає його найкращий друг – морфій. Щоправда, наркотична залежність лише посилює і без того складне життя молодого хлопця в забутій глушині.

Залишити коментар

Design a site like this with WordPress.com
Для початку